glavaDUZS

Spoštovani!

Društvo učiteljev zgodovine Slovenije organizira zanimiv strokovni simpozij ob praznovanju 25. obletnice osamosvojitve Slovenije in ob tem tudi 25. obletnice odhoda zadnjega vojaka JLA iz Slovenije. Pri obveščanju o dogodku in zbiranju prijav so v Založbi Rokus Klett društvu ponudili pomoč. 

Strokovni simpozij bo 26. oktobra v Parku vojaške zgodovine Pivka. Na njem bo kar šest strokovnih predavanj, ki vam bodo z novimi spoznanji in pogledi osvetlila dogodke v času osamosvojitve. Predviden je tudi čas za vodeni ogled nove tematske razstave v Parku vojaške zgodovine Pivka, diskusijo s predavatelji in razpravo v manjših skupinah.

Povabilo Društva učiteljev zgodovine Slovenije s podrobnejšim programom in povezavo na spletno prijavnico najdete tudi na www.devetletka.net/duzs.
Prijave v imenu DUZS sprejemajo v Založbi Rokus Klett do 30. septembra oz. do zapolnitve prostih mest. Z dodatnimi vprašanji se lahko obrnete na Založbi Rokus Klett ali neposredno na organizatorja (duzs@drustvo-ucit-zgodovine.si).

Lep pozdrav in na svidenje v Pivki!

 

(Skupno 207 obiskov, današnjih obiskov 2)